Агробізнес України. Інфографічний довідник. - (:unkn) unknown (My University, 2023)
"Українське сільське господарство втратило значні обсяги ресурсів та інфраструктури внаслідок повномасштабного вторгнення. Істотні втрати стосуються елеваторних потужностей, адже чимала кількість була знищена, пошкоджена або окупована. Відновлення українського АПК — тривалий процес, який залежить від багатьох чинників, зокрема від залучення інвестицій та фінансування, стабільності роботи експортних шляхів, запровадження нових прогресивних практик ведення сільського господарства."
Keywords: рослинництво; тваринництво; переробна промисловість; фінанси і ресурси; сільське господарство; інфраструктура