ПОСУХИ В КОНТЕКСТІ ЗМІН КЛІМАТУ УКРАЇНИ - Писаренко В. М.; Писаренко П.В.; Писаренко В. В.; Горб О. О.; Чайка Т. О. (ВІСНИК Полтавської державної аграрної академії, 2019)
Полтавська державна аграрна академія
Keywords: посуха; зміна клімату; вологозабезпечення ґрунту; урожайність; сільськогоспо- дарські культури; органічне землеробство; нульовий обробіток ґрунту; система смугового землеробства; система точного землеробства; біоензимна технологія; біогенне землеробство