"Технологія виготовлення гуматі в/ вермичаї з біореактора для використання в органічному ягідництві" - Биков М.І. (ФОП Биков М.І, 2023)
" Презентація про технологію виготовлення гуматів/ вермичаїв з біореактора для використання в органічному ягідництві"
Keywords: ягідництво; гумати; вермичаї; біореатор; вермикомпост; компостування