Дослідження ринку органічних молочних продуктів країн Європи - Офіс з розвитку підприємництва та експорту (EEPO) (Офіс з розвитку підприємництва та експорту за підтримки SIPPO Ukraine, 2026)
Матеріали в рамках серії презентації Дорожніх карт експорту органічної продукції організованих в ГС "Органічна Ініціатива". Презентація EEPO огляд ринків різних країн органічної молочної продукції.
Keywords: експорт; внутрішній ринок; країни Європи; органічна молочна продукція; ціни; органічне масло; спреди; йогурт; огранічні бренди