ПОКАЗНИКИ ПРОДУКТИВНОСТІ ПЕРСИКУ ЗА ОРГАНІЧНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ У ПІВДЕННОМУ СТЕПУ УКРАЇНИ - Герасько, Т. В. (Таврійський вісник № 95, 2022)
Метою досліджень було встановити можливість вирощування персику без застосування жодних синтетичних хімічних засобів захісту рослин в умовах південного Степу України та вплив органічної технології на показники продуктивності культури
Keywords: персик органічний; порівння технологій; висота дерев; об'єм крони; кількість однорічних пагонів; площа листя; бал цвітіння; врожайність