ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ РІЗНИХ ФАКТОРІВ НА УРОЖАЙНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА В ОРГАНІЧНОМУ ЗЕМЛЕРОБСТВІ - ТАРКАН М. П.; КОНДРАШКІН Ю. П. (Агро Терра, 2025)
Висвітлено результати дослідницької діяльності студентів і викладачів Липковатівського аграрного фахового коледжу щодо впливу агротехнічних прийомів на урожайність озимої пшениці. Особливу увагу приділено ефективності використання чорного пару як попередника, що сприяє підвищенню врожайності, зниженню забур’яненості полів і поліпшенню гідрологічного стану ґрунту. Автори підкреслюють значення органічних технологій у забезпеченні сталого розвитку землеробства та виробництва екологічно чистої продукції.