"ВИРОЩУВАННЯ КАРТОПЛІ ЗА ОРГАНІЧНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ" - (:unkn) unknown (Перший національний аграрний кооператив, 2016)
Довідник про вирощування картоплі за органічною технологією
Keywords: картопля; сівозміна; удобрення; посадковий матеріал; регулювання бур'янів; регулювання шкідників; зберігання; збирання