ОРГАНІЧНИЙ РІПАК - Дірауер, Хансуель; Закс, Райнер (FiBL, 2018)
Дане видання висвітлює основні аспекти вирощування органічного ріпаку, включаючи загальні характеристики, вибір сортів, вимоги до ґрунту та клімату, забезпечення поживними речовинами, посів та контроль бур’янів і шкідників, найпоширеніші хвороби та збір врожаю.
Keywords: експорт; статистика; світ