Перелік допоміжних продуктів для використання в органічному виробництві з врахуванням вимог стандарту міжнародних акредитованих органів сертифікації з органічного виробництва та переробки, що є еквівалентним регламентам ЄС №834/2007 та №889/2008 - Гавран, Іван; Прокіпець, Світлана; Богатир, Людмила; Пасацька, Віра; Манзюк, Олена; Галашевський, Сергій; Білик, Тетяна; Чемерис, Максим (ТОВ "Органік стандарт", 2020)
Інформація, викладена в цій публікації, отримана авторами від виробників та дистриб’ю– торів продуктів і ретельно перевірена фахівцями Органік Стандарт. Видавець, автори та організації, які підтримали видання даної публікації, не несуть відповідальності щодо можливих наслідків. Видавець: ТОВ «Органік Стандарт» Дане видання висвітлює основні продукти, що можуть використовуватись в органічному виробництві сільськогосподарської продукції та харчових продуктів, включно із їхніми загальними характеристиками. Дана публікація призначена для виробників органічної продукції, а також для широкого кола читачів, які цікавляться питаннями виробництва органічної продукції. Перелік допоміжних продуктів розповсюджується безкоштовно і може бути завантажений з веб-сайту Органік Стандарт www.organicstandard.ua або з Інформаційного порталу OrganicInfo www.OrganicInfo.ua Розповсюдження та тиражування без письмового дозволу Органік Стандарт заборонено. Дана публікація розроблена за підтримки Швейцарської Конфедерації в рамках програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (2019–2023), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG, www.qftp.org. Ця публікація відображає думку її авторів та не обов‘язково є офіційною точкою зору SECO, FiBL або SAFOSO.
Keywords: Допоміжні продукти; добрива; засоби захисту; кормові добавки; ветеринарні препарати