"Як покращити забезпечення рослин поживними речовинами Використання залишків бродіння (дигестату) на підприємствах Асоціації Bioland" - Йона Елс (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (02/2022), 2022)
"Залишки від бродіння біомаси в біогазових установках, в залежності від їхньої кількості у відповідному регіоні та якості, можуть бути важливим елемен- том менеджменту поживних речовин. Якщо ви хочете використовувати залиш- ки бродіння, потрібно дотримуватися норм, встановлених у Керівництві Асоціації Bioland із застосування добрив та засобів поліпшення якості ґрунту. У цьому контексті використання решток бродіння (дигестату) детально врегульовано у Керівництві з органічного сільського господарства Асоціації Bioland."
Keywords: субстрат органічного походження; ферментація; дегестат; поживні речовини; бродіня