Інфографічний довідник АГРОБІЗНЕС УКРАЇНИ - Маріна Буднік ("ТОВ «ТОП ЛІД» та ТОВ «Латіфундист Медіа».", 2021)
" Мета довідника — показати масштаби агропромислового комплексу України, етапи його становлення, основні тенденції ринку та його проблеми, а також дати змогу відстежити можливості розвитку. Український агробізнес розвивався поступово, більшість досліджених галузей показують зростання останні 2 десятиріччя. Офіційна статистика аналогічно збиралась поступово, тому динаміку розвитку певних ринків висвітлено лише за 5, 10 чи 20 років"
Keywords: агробізнес; рослинницвто; тваринницвто; переробна промисловість; інфраструктура; послуги