"Органічне вівчарство та козівництво. Питання та відповіді для навчання і практики (частина підручника)" - ҐЕРОЛЬД РАХМАНН ("Університет Кассель Спеціальність 11: Екологічні сільськогосподарські науки", 2021)
"Існує ціла низка літератури з вівчарства та козівництва, яка придатна для практичного використання. На жаль, це не стосується органічного сільського господарства, хоча ""дрібної рогатої худоби"" тут утримується дуже багато. В наявності є, наприклад, книги для органічного утримання великої рогатої худоби, птиці, свиней або бджіл, але для органічного утримання овець та кіз нічого подібного немає. Цей текст має заповнити існуючу прогалину. Він був створений спеціально для практичного викладання предмету ""Дрібні жуйні тварини"" в Кассельському університеті, однак, як довідник, він підходить також і для органічних господарств."
Keywords: козівництво; вівчарство