Третина дітей у світі має отруєння свинцем: новий аналіз - (:unkn) unknown (ORGANIC UA, 2021)
Отруєння свинцем дітей зросло до небувалого рівня говориться в опублікованому 30 липня 2020 року у США новому звіті UNICEF і Pure Earth, які закликають до невідкладних дій, спрямованих на ліквідацію небезпечної практики, зокрема несанкціонованої утилізації свинцево-кислотних акумуляторів
Keywords: вплив свинцю; діти; здоров'я; обізнаність населення; важкі метали; токсини; утилізація