АНАЛІЗ УКРАЇНСЬКОГО ОРГАНІЧНОГО СЕКТОРУ - ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»; Дія.Бізнес; Органічна ініціатива; Органік Стандарт; OrganicInfo.ua (My University, 2022)
"Метою цього аналізу є опис поточної ситуації в органічному секторі України станом на жовтень 2022 року. Розглядаються два періоди: до повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року і станом на жовтень 2022 року, через вісім місяців після вторгнення. Мета цього аналізу – допомогти всім зацікавленим сторонам краще зрозуміти поточну ситуацію в українському органічному секторі та зміни, які відбулися після початку повномасштабної війни."
Keywords: органічне виробництво в Україні; внутрішній ринок; експорт; війна; виробники