"Цільове зрошення в органічному землеробстві для підвищення врожайності й ефективності поживних речовин" - Полковскі, К; Нойндорфф, Др. Йохан (Аграрна екологія & Органічне землеробство, INRES, Боннський університе, 2023)
"Публікація висвітлює результати дослідів з органічного землеробства в Північному Рейні Вестфалії (Німеччина) У рамках проєкту Федеральної установи зі справ сільського господарства й продовольства (BLE) «Федеральна програма органічного землеробства й інших форм сталого сільського господарства (BÖLN)» ціллю дослідів на практичних підприємствах є підвищення продуктивності сільськогосподарських культур і систем (сівозмін) в органічному землеробстві. З цією метою на конкретних прикладах проводиться дослідження взаємозв’язків між наявністю вологи й динамікою поживних речовин у сівозміні бобові – зернові, а також надається інформація про переваги зрошення."
Keywords: іноземні публікації; Північна-Вестфалія; досвід Німеччини; цільове зрошення; зернобобові внесення добрив; конюшина; бобові; досліди