Оптимізація азотного живлення, органічні добрива, деструктори: досвід агрохолдингів - Несмачна, Меланія (https://superagronom.com/blog/869-optimizatsiya-azotnogo-jivlennya-organichni-dobriva-destruktori-dosvid-agroholdingiv, 2022)
" В статті висвітлюється різний досвід агрохолдингів зокрема і неорганічний. Але кількість аграріїв, зацікавлених в органічному землеробстві та ресурсозберігаючих технологіях, зростає. Це потребує підтримки з боку держави як ініціатора приєднання до Програми сталого розвитку сільського господарства. "
Keywords: досвід агрохолдингів; збереження грунтів; інтенсифікація землеробства; обробіток грунту; адаптивна система