"Все залежить від деталей Запитання щодо обробки кліща Вароа на органічних пасіках" - Розен, Ганс (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (08/2021), 2021)
"Від вароатозу однаковою мірою страждають як традиційні, так і органічні пасіки. За допомогою яких засобів можна знизити закліщеність бджолиних сімей?"
Keywords: органічна пасіка; кліщ Вароа; трутневий розплід; щавлева кислота; бджолина сім'я