"ОСНОВНІ ПІДХОДИ У ФОРМУВАННІ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ АГРОНОМІВ – ФАХІВЦІВ З ОРГАНІЧНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА" - ХАХУЛА В.С.; ОЛЕШКО О.Г.; КОЗАК Л.А.; КОВАЛЕНКО Р.В. (Білоцерківський національний аграрний університет, 2017)
"Обґрунтована необхідність підготовки висококваліфікованих кадрів у сфері органічного сільського господарства. Висвітлено процес формування знань у майбутніх агрономів в області органічного землеробства. Представлений навчальний план освітнього рівня Магістр спеціальності 201 ""Агрономія"". Докладно наведені вибіркові дисципліни освітньої програми, що формують конкретні знання і розуміння. Одним з основних моментів є те, що велике значення надається питанню працевлаштування майбутніх випускників. Доведено, що освітня програма за спеціалізацією «Органічне землеробство» сприятиме мобільності, конкурентоспроможності наших випускників та їх працевлаштуванню."
Keywords: органічне виробництво; органічне землеробство; органічне рослинництво; навчальний план; агрономія; освітній рівень Магістр; освітня програма «Органічне землеробство»