Ресурсозбереження в біоконверсії органічної сировини - Павленко С.І (Запорізький науково-дослідний центр з механізації тваринницвта ННЦ "ІМЕСГ" НААН Україна, 2023)
В роботі надано аналіз результатів ресурсозбереження в механізованих технологіях біоконверсної переробки органічних відходів тваринництва і рослинництва
Keywords: біоконверсія; ресурсозбереження; компостування; біодобрива