ТРИМАЙМО СТРІЙ НА СТІЙКИЙ ТА БЕЗПЕЧНИЙ СВІТ. ПРОЄКТ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - Чукай, Олександра Сергіївна (Калинівський технологічний фаховий коледж, 2022)
"Студентська робота - призер конкурсу Органічне виробництво та харчування - очима студентів 2022 (1 місце). Мета проєкту – сприяння розвитку органічного руху в Хмільницькому районі Вінницької області шляхом популяризації культури споживання здорової органічної продукції заради сталого та безпечного майбутнього. Завдання проєкту: - виявити на полицях місцевих супермаркетів органічних сертифікованих продуктів та дослідити їх маркування на відповідність встановленим стандартам; - визначити пункти реалізації органічних сертифікованих продуктів у Хмільницькому районі Вінницької області; - зібрати інформацію про сертифікованих виробників органічної продукції в досліджуваному регіоні; - провести дослідження про рівень обізнаності щодо сертифікованих органічних продуктів серед педагогічних працівників Калинівського технологічного фахового коледжу, студентів та їх батьків; - провести конкурс приготування смачних та корисних страв «Солодощі для бійців ЗСУ - смачно, чесно, органічно»; "
Keywords: органіка; вплив на здоров'я; Хмільницький район; Вінницька область; органічний ринок; органічна продукція; гарбузовво-яблучна пастила; джем