"ПОМІЧНИКИ НА ВИНОГРАДНИКУ Вівці доглядають за ґрунтом і лозою" - Якоб Хьорль (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (06/2023), 2023)
"ПРО ЩО ЙДЕТЬСЯ: Практичні дослідження показали, що вівці можуть виконувати цінну роботу на винограднику. Використання двох можливих фаз випасу вигідне для виноградаря і з огляду на різноманіття видів."
Keywords: вівці; грунт; помічники; виноградники; захист рослин