РИЗИКИ ОРГАНІЧНОГО ЧАСНИКІВНИЦТВА - ЗЕНОВІЙ СИЧ; СВІТЛАНА КУБРАК (вересень 2018 ПЛАНТАТОР, 2018)
Цьогорічна ситуація з виробництва часнику типова для більшості культур, коли попит на ринку посприяв безконтрольному та масовому виробництву. Цей овоч найбільше вирощується на присадибних ділянках. За останніми статистичними даними, під ним зайнято 21,5 тис. гектарів.
Keywords: часник; часниківництво; досвід; ризики; технології; криза