"Досліджуючи резерви Аналіз витрат допомагає cвинарям органічного господарства" - Кьоттер-Юрс, Mартін (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (06/2022), 2022)
"ПРО ЩО ЙДЕТЬСЯ: Свинарі і фермери, що вирощують свиней, можуть скоротити витрати за допомогою покращеного менедж-менту та цілеспрямованого вигодову-вання. Іноді необхідні модифікації"
Keywords: свинарство; аналіз витрат; вирощування; відгодівля; оптимальний ритм