ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО В ТВАРИННИЦТВІ - Огороднічук Г.М. (ВІННИЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2023)
"Освітня компонента «Органічне тваринництво в тваринництві». Передумовою розвитку виробництва органічного виробництва в аграрному секторі України, є необхідність забезпечення населення країни якісним продовольством, що надасть змогу реалізувати концепцію стійкого розвитку не лише аграрного сектора, а й всієї економіки країни, збалансує екологічні, соціальні, економічні, культурні, національні складові. Для цього потрібні висококваліфіковані фахівці, які б досконало знали технології органічного тваринництва в Україні та світі, законодавчі акти, нормативні документи, міжнародні і національні стандарти, процедуру інспекції та сертифікації.
Keywords: органічне землеробство; кормовиробництво; технологічні параметри; вівчарство; бджільництво; птахівництво; свинство; скотарство