Ринки збуту органісної продукції та якість пшениці, сої та соняшнику - Ріхтер, Торальф; Махновець, М. (FiBL, 2016)
Україна швидко розвивається і стає дуже важливим гравцем у постачанні до Європи та Америки. Країна має потенціал, щоб стати однією з найбільших країн походження органічної продукції у глобальному масштабі. На даний момент попит перевищує пропозицію, але органічні виробники мають недостатньо органічного досвіду (органічний сектор дуже молодий).
Keywords: Ринок збуту; ціна; якість; запити на органічну продукцію; попит