"Дослідження поточної ситуації із публічними закупівлями харчових продуктів для шкіл/ дитячих садочків (SWOT-аналіз) задля введення органічних харчових продуктів у меню шкіл/ дитячих садочків України" - Наталія Чоловська; Олексій Качковський (об’єднання ключових учасників органічного сектору України «Органічна ініціатива», 2022)
"Ціль – резюме поточної ситуації та правильне структурування всієї наявної інформації для розробки стратегії впровадження органічних продуктів у харчування в школах та дитячих садках державної форми власності в Україні. Цільова аудиторія: - виробники органічної продукції; - постачальники продукції шкіл; - органи державної влади (Департамент освіти ОДА) - органи місцевої влади, (голова ОТГ, відділ освіти ОТГ). - директори садочків та шкіл."
Keywords: школи; дитячі садочки; здорове харчування; програма підтримки; програма розвитку; сертифіковані продукти