ДОСЛІДЖЕННЯ ПОТОЧНОГО СТАНУ, ПЛАНІВ І ПОТРЕБ УКРАЇНСЬКИХ ЕКСПОРТЕРІВ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ - ГС «Органічна ініціатива» (ГС «Органічна ініціатива», 2025)
Ця публікація висвітлює поточний стан, плани, задачі та проблеми органічних експортерів в Україні станом на грудень 2024 року–січень 2025 року з метою подальшого планування стратегії підтримки експортерів у їхній діяльності
Keywords: експорт органічних продуктів; органічні виробники; експортери органічних продуктів; дослідження експортних ринків; органік; органічна продукція; зовнішні ринки; ринки збуту