КОДЕКС КРАЩИХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПРАКТИК - Марія Дячук; Анна Даниляк (ГО "Центр екологічних ініціатив "Екодія", 2022)
У публікації йдеться про кращі практики ведення сільського господарства, що можуть стати корисними, як для фермерів так для сільськогосподарських дорадчих служб, аби підвищити ефективність застосування добрив, так і для довкілля та людей, запобігаючи забрудненню води, повітря та втрати біорізномаїття
Keywords: земельні ресурси; добрива; відходи тваринництва; нітратна директива; природно сільськогосподарські зони; зона лісостепу; зона полісся; внесення добрив; зберігання гною; зрошувані территорії