"ВИРОБНИЦТВО ТА МАРКЕТИНГ ОРГАНІЧНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ " - Котикова, О. І.; Тен, І.В. (Електронне виданняя Modern Economics №11, 2018)
"У статті розглянуто актуальність та важливість ведення органічного сільського господарства та землеробства, розглянуто ключові аспекти ведення органічного виробництва, особливості перехідного періоду органічної продукції, інфраструктуру ринку органічної прод укції, особливості її сертифікації та важливість чітко сформованого законодавства, що сприятиме підприємствам, що займаються виробництвом органічної продукції, розвиватися. Проаналізовано фактори, що впливають на собівартість органічної продукції та чому органічна продукція дорожча за традиційну. Проаналізовано теоретичні аспекти маркетингу продукції органічного походження на агропродовольчому ринку України."
Keywords: органічне виробництво; органічна продукція; маркетинг; канали просування; інновації; сертифікація