ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ КУЛЬТУР ТА ВИРОБНИЦТВА БІОПАЛИВА - Михайло Гументик ("Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН", 2023)
Презентація про особливості вирощування енергетичних культур та виробництва біопалива
Keywords: біопаливо; енергетичні культури; міскантус; просо прутоподібне; світчграс; логістика; паливна тріска