"ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ – ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ У САДІВНИЦТВІ" - Матвійчук, Н.П. (Інтелект ХХІ № 5 ‘2016, 2016)
"У статті наведено результати досліджень органічного садівництва в Україні. Визначено основні аспекти його функціонування. Наведено міжнародний досвід вирощування органічної плодово-ягідної продукції та рекомен- дації з визначення перспектив подальшого її вирощування в Україні."
Keywords: галузь садівництва; перспективи розвитку; плодово-ягідна продукція; органічне садівництво; органічні добрива; екологічно чиста продукція; органічне сільське господарство