Ґрунт в якості кінцевої вуглецевої пастки 2 - Paul Molga, Les Echos (https://www.soilteq.eu/uk/blog-uk/grunt-v-yakosti-kincevoyi-vuglecevoyi-pastki-2/, 2017)
Завдяки вдосконаленню агротехніки верхній шар землі поглинає надлишок викидів вуглекислого газу. Дослідження описує пов'язані з цим умови.
Keywords: грунт; поглинання вуглецю