"Уникайте занесення ЗЗР на органічні ділянки" - (:unkn) unknown (Дослідний інститут органічного сільського господарства FiBL (Швейцарія), 2023)
"Випадкове внесення хімічно-синтетичних засобів захисту рослин може становити для органічних підприємств значні проблеми і призводити до болючих фінансових наслідків. Ця пам’ятка розкаже, як можна уникнути занесення на органічних ділянках. Ця інформація може бути корисною як для органічних виробників, так і для власників сусідніх ділянок."
Keywords: ЗЗР; занесення; органічні підприємства; аналіз ризиків; штучні добрива; заходи у рослинництві і виноградарстві