"ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ ОРГАНІЧНОГО СЕКТОРУ, ВИКЛИКИ І НОВАЦІЇ" - Кислицька, Марина (Міністерство аграрної політики та продовольства України, 2023)
"Презентація з конгресу Органічна Україна 2023 начальника відділу державної політики у сфері органічного виробництва Департаменту державної політики у сфері санітарних та фітосанітарних заходів"
Keywords: законодавче регулювання; закон України; нормативно -правові акти; державна підтримка; впровадження законодавства; умова реалізації органічної продукції; ризики; контроль органічного сектору; контроль роздрібного ринку; нові вимоги ЄС