"МАТЕРІАЛИ ДОПОВІДЕЙ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ: РОЗВИТОК БІОЕНЕРГЕТИЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ " - М. П. Талавиря ("Національний університет біоресурсів і природокористування України, ", 2024)
Розвиток біоенергетичного потенціалу є надзвичайно актуальним напрямком для України, яка з одного боку, має для цього значний відповідний потенціал, а з іншого – необхідність зниження виробничих енергозатрат, відновлення родючості ґрунтів, збільшення рівня зайнятості сільського населення, забезпечення продовольством та сировиною вітчизняного виробництва.
Keywords: розвиток; бізнес; атмосфера; збереження; відновлення; перспективи; інноваційний розвиток; вирощування; біопаливо; біометан; біоенергетика; біоекономіка; конкуренто-спроможність; інноваційні методи; антропогенна діяльність; зелений курс