" ОБІЗНАНІСТЬ ТА СПРИЙНЯТТЯ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ" - CHERNYAK BRAND CONSULTING (Органічна Ініціатива, 2020)
"Дослідження проведено MZ Hub для об'єднання «Органічна ініціатива» за фінансової підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства ( FiBL , Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія). Відповідальність за зміст цієї публікації несе виключно автор(и). Точка зору автора( ів ) не обов'язково відображає точку зору SECO, FiBL , SAFOSO AG, www.qftp."
Keywords: дослідження; аудиторія органічних продуктів; обізнаність; переваги органічних продуктів; недоліки; цінність; бенефіти