"ПРОТЕЇН У ЗЕРНІ СТАЄ БІЛЬШ ВАЖЛИВИМ“ Ринок кормів переживає трансформацію" - Рудольф Йост-Майєр цу Бакум (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (07/2023), 2023)
"З тих пір, як раціон тварин почав складатися на 100 відсотків з органічних інгредієнтів,, попит на протеїнові корми значно змінився. Адже якість харчування має вирішальне значення, а важливою є частка незамінних амінокислот: жуйним тваринам потрібен сирий протеїн, свиням потрібен протеїн, багатий на лізин, а свійську птицю потрібно годувати протеїном, багатим на метіонін. Це визначає попит: ■ для птиці: макуха та соя, ■ для свиней: зернобобові та соя, ■ для жуйних тварин: зернобобові та макуха."
Keywords: протеїн; птиця; макуха; свині; жуйні тварини