Інституційні засади розвитку конкурентоспроможного органічного виробництва - Куліш, Л.П. (Науковий вісник Ужгородського Університету, №55, 2020)
Проаналізовано основні теоретичні підходи до аналізу процесів формування інституційного середовища розвитку конкурентоспроможного органічного виробництва. Розглянуто інституційні проблеми, що перешкоджають ефективному господарюванню на основі органічного виробництва. Запропоновано низку заходів, реалізація яких сприятиме активізації процесів розвитку конкурентоспроможного органічного виробництва в Україні.
Keywords: інституційні засади; органічне виробництво; державна політика; конкурентоспроможність; продовольча безпека