"ЗАСТОСУВАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ВАЖЕЛІВ В СИСТЕМІ РАЦІОНАЛЬНОГО ВИКОРИСТАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ЗЕМЕЛЬ" - Л. В. ДУДИЧ ("Львівський національний аграрний університет (протокол №6 від 31.03.2016 р. )", 2016)
"Проблеми землекористування в агросфері набувають нового змісту у зв'язку із включенням сільського господарства до системи національних пріоритетів України, розв’язання яких надасть мож-ливість створити сприятливі соціально-економічні передумови для сталого розвитку суспільства. Безсистемне використання земельних ресурсів в умовах відсутності чіткого еколого-економічного обґру-нтування розвитку аграрного сектора спричинило значне зниження родючості земель сільськогосподарського призначення, їх забруд-нення та нераціональне використання. "
Keywords: раціонльне використання; фінансово-економічні важелі; інструменти підтримки; економічний механізм