"Результатидослідженняринку органічноїпродукціїв Україні(2021) Results of" - Олена Манзюк (Органік Стандарт, 2022)
Презентація про дослідження внутрішнього ринку органічної продукції
Keywords: внутрішній ринок; дослідження; обсяги реалізації; готова органічна продукція; овочі; фрукти