Азотне живлення в органічному виробництві - Биков М.І. (Биков Микола Іванович, 2018)
Презентація про азотне живлення в органічному виробництві
Keywords: азот; форми азоту; іммобілізація азоту; нітрифікація; гумус; вуглець; мікроорганізми; фіксування азоту; сидерати; сівозміна; механічний обробіток