СОНЯШНИК. ПЕРСПЕКТИВИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ ВИРОЩУВАННЯ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ФОНІ СУЧАСНОГО РОЗВИТКУ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ - Антоненко В.В. ("ДЕРЖАВНА УСТАНОВА «НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ВИЩОЇ ТА ФАХОВОЇ ПЕРЕД ВИЩОЇ ОСВІТИ» СУМСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ", 2021)
Беззаперечним є той факт, що питання екології є одним з найбільш важливих та нагальних проблем у сучасному світі. Вирощування та подальша популяризація органічної продукції рослинництва серед населення – це один з важелів підтримання фізіологічно здорового розвитку людства.
Keywords: амарант; нішеві культури; люцерна; кормовиробництво; фінанслова підтримка; соняшник; сучасні тенденції