"ПОЄДНАННЯ НАУКИ, ОСВІТИ, ПРАКТИЧНОГО ВИРОБНИЦТВА І СПРАВЕДЛИВОГО ПРОДАЖУ ЯКІСНОЇ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ" - Камінський, В. Ф. ("НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР «ІНСТИТУТ ЗЕМЛЕРОБСТВА НААН»", 2020)
"Представлено результати наукових досліджень з питань виробництва та споживання органічної продукції. Розкриті важливі питання впровадження органічного виробництва та визначено перспективні напрями подальших наукових досліджень. Проаналізовано сучасний стан використання земельних ресурсів в основних ґрунтово-кліматичних зонах України з урахуванням со- ціальних, політичних, економічних, енергетичних і екологічних реалій сьогодення."
Keywords: органічні методи; освіта; наука; виробництво; технології виробництва кукурудзи; стале господарство; мікроорганізми; біопрепарати; технології вирощування пшениці; напсіннєва продуктивність; структура урожаю жита озимого