Розроблення рецептурного складу органічного жувального мармеладу - Софія АКУЛОВА (My University, 2024)
В основні проведеного дослідження є розширення асортименту корисного і безпечного кондитерського продукту шляхом створення композиції органічного жувального мармеладу із застосуванням натуральної сировини, здатної збагатити хімічний склад мармеладу, підвищити його біологічну цінність, надати природні відтінки кольору та смаку.