"Ефективність попереднього пророщування та внесення добрив при органічному вирощуванні картоплі" - Др. Гаррієт Ґрубер; А. Тітце (Державний науково-дослідний центр сільського господарства та рибальства Мекленбург-Передня Померанія (Німеччина), 2023)
"Публікація висвітлює результати дослідів з органічного землеробства (Німеччина). Чи завжди заходи приноситимуть те, чого від них очікують виробники картоплі, залежить від умов відповідної локації. Вплив попереднього пророщування картоплі та внесення добрив на піщаних ґрунтах на північному сході перевірявся під час польових випробувань протягом останніх трьох років на ділянці Гюльзов (злегка суглинистий пісок, AZ 38, NS 552 мм) у Мекленбурзі-Передній Померанії"
Keywords: іноземні публікації; Південна Померанія; досвід Німеччини; картопля; бульби; вміст калію; вміст азоту; підживлення