Стан і потенціал розвитку органічного свинарства України - Чернишов, І.В.; Левченко, М.В.; Мазуркевич, І.С. (Миколаївський НАУ, 2016)
Вивчено потенціал розвитку органічного свинарства в південних регіонах України на прикладі типового фермерського господарства. Доведено можливість впровадження виробництва екологічної продукції свинарства, відзначається актуальність даного впровадження та необхідність подальших розрахунків параметрів виробництва. Ключевые слова: органічне землеробство, свинарство, продукція тваринництва, аналіз, екологія.
Keywords: Свинарство; продукція тваринництва; утримання; кормова база