"Основні принципи сівозміни в органічному сільському господарстві" - (:unkn) unknown ("ВІДОМСТВО З ГЕОЛОГІЇ, ЕКОЛОГІЇ ТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ФЕДЕРАЛЬНОЇ ЗЕМЛІ НИЖНЯ САКСОНІЯ", 2025)
"У формі таблиць у цьому посібнику дається загальний огляд основних аспектів планування сівозміни в органічному сільському господарстві з акцентом на такі питання: ■ Які функції виконує планування сівозміни? ■ Яких правил необхідно дотримуватися при плануванні сівозміни? ■ Які вимоги й вплив окремих польових культур слід враховувати при плануванні сівозміни?"
Keywords: сталість грунту; профілактичні заходи боротьби; збереження посівів органічне землеробство; культура попередник; приклади сівозміни.