Стандарти якості та виробництва в торгівлі сільськогосподарською продукцією: значення та досвід ЄС - М Мюллер, Вікторія (Літня Школа АПД 2022, 2022)
Презентація дає відповідь на запитання: Що регулює ЄС
Keywords: Стандарти ЄС; маркування продуктів харчування; благополуччя тварин; речовини для поліпшення харчування; приватні стандарти; ланцюги поставок; добровільні стандарти ЄС