"Патогени не мають шансів! ПРОФЕСІЙНЕ ПРИБИРАННЯ ВІДБУВАЄТЬСЯ В ЧОТИРИ ЕТАПИ: Належне прибирання та дезінфекція у хлівах" - Йоганнес Хагнер (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (02/2021), 2021)
"Оптимальні умови утримання мають забезпечувати здоровʼя та гарне само- почуття тварин, які вирощуються орга- нічним способом. Важливим компонентом при цьому є чисті та продизенфіковані поверхні у хліві."
Keywords: іноземні публікації; Bioland; досвід Німеччини; прибирання; дезінфекція; замочування; прибирання; просушування