Аналітики прогнозують стрімкий злет ринку органічних харчових продуктів і напоїв - (:unkn) unknown (Organic UA_51, 2020)
"Очікується, що до 2025 р. світовий ринок органічних харчових продуктів і напоїв сягне 320,5 млрд. дол. США, такі дані оприлюднила в своєму звіті компанія Grand View Research, Inc. Споживати продукти без ГМО та «хімії» вважається корисним для здоров’я; саме це переконання, на думку аналітиків, буде основним рушієм зростання попиту в прогнозний період."
Keywords: темпи росту споживання органічних продуктів; попит; світовий ринок; органічний бізнес